Triathlon

Triathlon

onsdag 10 augusti 2011

Ursvik Extreme

Efter en lång och givande arbetsdag var det dags att dra ut till Ursvik för en löprunda med Magnus , Lena J och Lena S.




Planen var att vi skulle köra i lugnt tempo med fartökningar i backarna som var riktigt tuffa. Till en början höll vi planen och gick ALL IN i backarna, inte lätt att hålla igen när tävlingsdjävulen sitter på axeln...


Även de tuffaste backarna besegrades!

Efter ca 7 km av den 15 km långa Extremebanan säger Lena J att de tänker fortsätta i lugnt tempo och undrar ifall vi tror att vi kan dra ifrån dom och även hinna med ett varv på 5km-banan innan de skulle vara i mål?!? Både jag och Magnus får blodad tand när det luktar utmaning. Vi ökar tempot och det börjar gå från backintervall till tröskelträning.



Trots att vi kör på i bra tempo så inser vi nog att även om tjejerna tar det väldigt lugnt så kommer det bli tufft att komma före, fast INGENTING ÄR OMÖJLIGT!!!

Efter totalt 2 riktigt tuffa mil och ca 2 timmar kommer vi i mål, helt säkra på att möta 2 kaxiga tjejer.....men, nej vi var först! Efter att ha stretchat lite så börjar det mörkna och vi blir lite oroliga att något hänt, det är ju tuff terräng och en del branta nerförsbackar med stenar och rötter där man lätt skulle kunna trampa snett.


Efter ytterligare en stund dyker de dock upp i mörkret och det visar sig att ingen var skadad, de hade bara sprungit vilse....:) Totalt blev det 2 mil orientering i Ursvik. Inte illa!

Efter passet blev det en bättre räksallad på hotellrummet!


Nu blir det sova och ladda inför en ny arbetsdag och löppass med Martina imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar